img Opsis

Ukratko o nama

Tvrtka Opsis osnovana je 2007. godine u Splitu.

Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj, proizvodnja i distribucija računalnih sustava opremljenih tehnologijama zaslona osjetljivih na dodir, industrijske i vojne namjene. Klijentima nudimo kvalitetna i konkurentna rješenja sustava interaktivnih izloga, robusnih prijenosnika , tableta , ručnih računala , touchscreen monitora i ostale opreme.

Opsis osim na tržištu Republike Hrvatske , uspješno djeluje na tržištima Europske unije, zemalja bliskog istoka, Rusije.


Touchscreen

Touchscreen

Stvaranje inovativnih interaktivnih rješenja, kojima su osnove zasloni osjetljivi na dodir, nije moguća bez touchscreen senzora koji omogućuju interaktivnost zaslona.

Naše višegodišnje iskustvo u ovoj domeni nagnalo nas je da tržištu isključivo nudimo infrared touchscreen senzore i touchscreen folije koje su zasigurno najkvalitetniji proizvod u domeni touchscreen-a danas.


Infra red touchscreen senzor

Infra red touchscreen senzor u trenu pretvara vaš lcd/plasma zaslon u interaktivni uređaj.

Ovi senzori odlikuju se sljedećim karakteristikama: Velika brzina prijenosa, Vandal proof zaštita, Zaštita od prašine, vode i ogrebotina, Multitouch funkcija, Visoka preciznost, Transparentnost.

Tipična primjena : Sajmovi, video konferencijski sustavi, obrazovanje, javni informativni sustavi.
U ponudi su senzori veličine dijagonale zaslona od 12“-100“ kineskog proizvođača IRTOUCH


Touchscreen folije

Touch screen folije svaku ne metaliziranu staklenu površinu ,debljine do 35mm , pretvara u interaktivnu površinu.

Imate potrebu da vaš izlog pretvorite u inovativni interaktivni sustav koji će ostvariti novu vrstu komunikacije s potencijalnim klijentima ili izraditi interaktivni informativni sustav kojem želite osigurati rad u svim uvjetima , uz antivandalsku zaštitu, najbolje rješenje na globalnom tržištu su zasigurno touchscreen folije.

Nudimo touch sreen folije u dimenzijama dijagonala zaslona od 12“ do 164“ kao i touch screen folije s integriranim projekcijskim folijama u dimenzijama od 50“ do 164“ britanskog proizvođača VISUALPLANET


Monitori

Vodeći se zahtjevima sistem integratora, industrije i vojnih aplikacija u ponudu smo uvrstili monitore s različitim sustavima zaštite ovisno da li se radi zahtjevima da isti rade u teškim vremenskim uvjetima izloženi direktnoj sunčevoj svjetlosti, puščanoj paljbi ili pak medicini koja zahtjeva posebne antibakterijske zaštite.

U ponudi su monitor s touch screen-om ili bez touch-screena veličine dijagonale zaslona od 12“ do 100“.Robusna računala


Robusna računala


Zahtjevi za protokom informaciju postaju sve složeniji, kako bi osigurali protok istih IT industrija razvila je robusna računala koja osiguravaju rad u raznim uvjetima rada počev od teških vremenskih uvjeta do kemijskih postrojenja.

Udarci, padovi, prašina, kemijska sredstva, voda, radne temperature i čitljivost na direktnoj sunčevoj svjetlosti za robusna računala ne predstavljaju problem.


All in one


Vodeći se zahtjevima američke administracije i oružanih snaga tvrtka Tek Panel Inc, Chicago Usa, razvila je posebna All in one računala koja se odlikuju vrhunskom kvalitetom izrade.

Kao dokaz tome govore podatci da se All in One računala tvrtke TEK PANEL inc nalaze u uredima američkog predsjednika, američkog kongresa, uredima CIA, NSA, Pentagona kao i svim rodovima američke vojske, mornarice i zračnih snaga.

Nudimo TEKPANEL all in one računala u dimenzijama dijagonale zaslona od 19“ do 70“.Mobilna prodaja


Sustavi prodaje pokušavaju na razne načine povećati udjele na tržištu uz visoku učinkovitost. Odgovor na promjenu zahtjeva klijenta pri narudžbi i izdavanja računa, mora biti brz i jednostavan.

Uz naš paket Opsis mobile sales, koji sadrži printer za vozila, ručno računalo i računalni program za prodaju ovakvi problemi nestaju u trenu.


PrinteriNaša posebnost u ovoj domeni su printeri namjenjeni montaži u vozila. Isporučujemo iglični printer A4 formata koji radi na naponu 12V/24 bez dodatnih zahtjeva za zasebnim instalacijama u vozilima. Kvaliteta izrade i konkurentna cijena osigurali su mu mjesto u sustavima mobilne prodaje.

Renome uređaja potvrđuje odabir tvrtke Ledo d.d , jednog od najvećih sustava distribucije roba široke potrošnje u RH.

U ponudi su printeri proizvođača DASCOM


Ručna računala


Potreba mobilnosti , protok informacija u svakom trenutku i na svakom mjestu potakla je IT industriju na razvoj ručnih računala.

Tvrtka Opsis je kao odgovor na takve zahtjeve odabrala računala europskog proizvođača OPTICON.Postolja


Postolja

Želite zadiviti klijente prezentacijom na interaktivnom LCD-u? Potrebna vam je brza promjena kuta gledanja ili promjena kuta radne površine?

Odabirom inovativnog „ pametnog postolja“ iz naše ponude ova zadaća pretvara se u dječju igru.Zaštitna kućišta


Zaštitna kućišta

Neki od vaših projekata zahtijevaju postavljanje LCD zaslona velikih formata i računala na javnim mjestima . Susrećete se sa zahtjevima kako ih dodatno osigurati u raznim situacijama bilo da su to vremenski uvjeti, prašina, voda ili pak eksplozivna atmosfera.

U toj domeni nudimo zaštitna kućišta od 19“ do 70“ vertikalne ili horizontalne orijentacije sa sustavima zaštite IP 54, IP 65, IP 66 , ATEX.

U ponudi su ARMAGARD zaštitna kućišta